owsianka w pracy – składniki:
- tarta czekolada – 1 łyżeczka
- wiórki kokosowe – 2 łyżki
- tarte orzechy
- włoskie
- owsiane
- syrop klonowy – 1 łyżeczka
- mleko
- tarte orzechy
- laskowe
- borówki
- płatki
- mięta – 1 listek
- słonecznik – 6 łyżek
- porzeczki
owsianka w pracy Przygotowanie:
Zobacz również: inna ciekawa recepturka
czasie pracy przygotowujemy owsiankę bento porzeczkowo-owocową w pięciu małych pojemnikach. Koordynuj krople owsiane do każdego z nich. Istnieją trzy rodzaje orzechów: słonecznik, mielone orzechy laskowe i pekan. Do jednego ze słońcem dodaj porzeczki, porwany listek mięty, polej syropem klonowym. do drugiego z jagodami. do czwartego żetonu. Dodaj czekoladę do przedziałów orzechów, mieląc ją. Jesteśmy w drodze. Owoce przechowuje się w temperaturze pokojowej. Jest używany przez nas. Kilka porzeczek należy usunąć. Poruszamy mlekiem. Aby go ogrzać, podgrzewamy go w kuchence mikrofalowej. Po wierzchu posypać wyjętymi porzeczkami.
Dodaj komentarz