Przepis na Bento porzeczkowo-owocowa owsianka w pracy

owsianka w pracy – składniki:

  • tarta czekolada – 1 łyżeczka
  • wiórki kokosowe – 2 łyżki
  • tarte orzechy
  • włoskie
  • owsiane
  • syrop klonowy – 1 łyżeczka
  • mleko
  • tarte orzechy
  • laskowe
  • borówki
  • płatki
  • mięta – 1 listek
  • słonecznik – 6 łyżek
  • porzeczki

owsianka w pracy Przygotowanie:

Zobacz również: inna ciekawa recepturka

czasie pracy przygotowujemy owsiankę bento porzeczkowo-owocową w pięciu małych pojemnikach. Koordynuj krople owsiane do każdego z nich. Istnieją trzy rodzaje orzechów: słonecznik, mielone orzechy laskowe i pekan. Do jednego ze słońcem dodaj porzeczki, porwany listek mięty, polej syropem klonowym. do drugiego z jagodami. do czwartego żetonu. Dodaj czekoladę do przedziałów orzechów, mieląc ją. Jesteśmy w drodze. Owoce przechowuje się w temperaturze pokojowej. Jest używany przez nas. Kilka porzeczek należy usunąć. Poruszamy mlekiem. Aby go ogrzać, podgrzewamy go w kuchence mikrofalowej. Po wierzchu posypać wyjętymi porzeczkami.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *