Przepis na Bento porzeczkowo-owocowa owsianka w pracy

owsianka w pracy – składniki:

  • mleko
  • słonecznik – 6 łyżek
  • laskowe
  • owsiane
  • płatki
  • tarte orzechy
  • tarta czekolada – 1 łyżeczka
  • borówki
  • wiórki kokosowe – 2 łyżki
  • mięta – 1 listek
  • syrop klonowy – 1 łyżeczka
  • tarte orzechy
  • włoskie
  • porzeczki

owsianka w pracy Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: inna receptura

pracy przygotowujemy pięć małych pojemników owsianki bento z ekologicznych porzeczek. Dołącz krople owsa do każdego z nich. Istnieją trzy rodzaje orzechów: nasiona słonecznika, mielone orzechy laskowe i pekany. Słońce powinno zawierać porzeczki, porwane liście mięty i syrop klonowy. jagoda w drugiej. czwarta kostka Czekoladę zetrzyj do pojemnika z orzechami. idziemy dalej. Naturalne produkty są przechowywane w lodówce. Używany przez nas w pracy. Odejmij kilka porzeczek. Mleko jest przemieszczane. Podgrzewamy go w kuchence mikrofalowej, aby go podgrzać. Na wierzch posypać posiekanymi porzeczkami.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *