owsianka w pracy – składniki:
- mleko
- słonecznik – 6 łyżek
- laskowe
- owsiane
- płatki
- tarte orzechy
- tarta czekolada – 1 łyżeczka
- borówki
- wiórki kokosowe – 2 łyżki
- mięta – 1 listek
- syrop klonowy – 1 łyżeczka
- tarte orzechy
- włoskie
- porzeczki
owsianka w pracy Jak przygotować:
Zobacz koniecznie: inna receptura
pracy przygotowujemy pięć małych pojemników owsianki bento z ekologicznych porzeczek. Dołącz krople owsa do każdego z nich. Istnieją trzy rodzaje orzechów: nasiona słonecznika, mielone orzechy laskowe i pekany. Słońce powinno zawierać porzeczki, porwane liście mięty i syrop klonowy. jagoda w drugiej. czwarta kostka Czekoladę zetrzyj do pojemnika z orzechami. idziemy dalej. Naturalne produkty są przechowywane w lodówce. Używany przez nas w pracy. Odejmij kilka porzeczek. Mleko jest przemieszczane. Podgrzewamy go w kuchence mikrofalowej, aby go podgrzać. Na wierzch posypać posiekanymi porzeczkami.
Dodaj komentarz